Over mij

Ingrit Jellema

Mijn naam is Ingrit Jellema. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Naast mijn baan als kindercoach, werk ik al meer dan 20 jaar als leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben altijd op zoek naar wat er achter het gedrag zit dat een kind laat zien. Ik word enorm blij als ik kinderen zie groeien en stralen. Gevoelige en onzekere kinderen geef ik graag handvatten zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen. Tijdens het volgen van de Post-HBO opleiding tot kindercoach aan de Academie voor Psychodynamica, heb ik mijzelf veel mooie vaardigheden en technieken eigen gemaakt. Door individuele coaching of groepstraining, bied ik jouw kind wat het nodig heeft om vol zelfvertrouwen op te groeien en zich te ontwikkelen.

Op een natuurlijke, speelse manier maak ik gemakkelijk verbinding met kinderen. Een sterk inlevingsvermogen en een positieve, open houding helpen mij hierbij. Ook ben ik sensitief, kan ik goed luisteren en kom vaak snel tot de kern.

Ingrit Jellema

‘De mooiste dingen in het leven kun je niet zien of aanraken. Ze worden gevoeld met het hart.’

Helen Keller


GroeiUniek

Een kiemplantje is een jonge plant die zich ontwikkelt uit een zaadje. Het groeit, op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Hieruit groeit een prachtige bloem of vrucht. Iedere plant is uniek en van betekenis. Deze groei zie ik in mijn moestuin waar ik graag aan het werk ben. Als leerkracht en coach zie ik deze groei ook bij kinderen. Ik loop graag samen op met een kind om zijn mooie en sterke kwaliteiten te laten ontkiemen en groeien. Een kind mag bij mij zijn wie het is. Op zijn eigen, unieke manier. Ik geniet ervan als een kind groeit in zelfvertrouwen en weer kan stralen!

Onze Milo

Sinds de zomer van 2021 woont Milo bij ons. Hij is een vrolijke, lieve Australian Labradoodle die veel aanvoelt. Als Milo helemaal volwassen is gaan we kijken of hij opgeleid kan worden tot coachhond. Nu laten we hem nog heerlijk onbezorgd genieten, zodat hij ontspannen kan opgroeien. Als ouders en kind hiervoor open staan en Milo het aankan, zal hij al wel bij de sessie aanwezig kunnen zijn.